Ik leer leren

‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor kinderen/ jongeren vanaf 10 jaar die hen helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunt leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.

Deze training kan ook veel inzichten bieden aan jongeren op de Middelbare School, op het MBO en zelfs op het HBO, die op één of meer van de bovenstaande cursusonderdelen problemen ervaren.

Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen en jongeren grip op hun huiswerk en gaat het leren gemakkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en kost € 150,- per persoon ( minimaal 4 kinderen per groep) exclusief het werkboek van € 32,50. De training kan ook individueel gevolgd worden. Er wordt dan een uurtarief in rekening gebracht van 67,50 euro ( inclusief 21 % BTW). De training wordt gegeven in Luyksgestel, of op een andere locatie op aanvraag.

Programma  IK LEER LEREN training:

Les 1:

Je ontdekt je eigen manier van leren.

Les 2:

Je leert omgaan met faalangst en motivatie.

Les 3:

Je leert plannen en organiseren.

Les 4:

Je leert omgaan met concentratie.

Les 5:

Je leert op een slimme manier je hersenen gebruiken.

Voor meer informatie zie : www.ikleerleren.nl

Comments are closed.