35 jaar Praktijk voor Logopedie M. Jansen

Dit jaar bestaat mijn logopedische praktijk 35 jaar!

De eerste 11 jaar combineerde ik mijn werk in de praktijk met een baan op de Fontys Hogeschool als docent. In 1995 koos ik voor de combinatie van de zorg voor onze 5 kinderen met mijn praktijk. De praktijk is op verschillende locaties gevestigd geweest. Allereerst werkte ik van thuis uit, op de Ridder van Dinterstraat in Luyksgestel, later vanuit de Hasselsestraat en de laatste 13 jaar vanuit het Lucia gebouw in de Kerkstraat in Luyksgestel.

In de loop van de jaren heb ik me steeds bijgeschoold om zo allround mogelijk mijn werk te kunnen doen. Naast puur logopedische cursussen koos ik ook voor cursussen die in de voorwaardensfeer van belang waren voor mijn werk. B.v. voor cursussen die te maken hebben met concentratie en leren. Ik krijg altijd enorm veel energie van de nieuwe informatie die ik vanuit cursussen mee naar de praktijk kan nemen!

Mijn 35 jarig bestaan valt samen met mijn dubbele verhuis en dat is een klein feestje waard. Binnenkort ligt er voor alle cliënten een klein presentje klaar!

20200822 Jansen Logopedie-56.jpg
Previous
Previous

Update: opzetten KIND-team